In a manner of speaking

Jag måste skaffa mig ett pastellnagellack! Det är helt crazy bananas ute. Solen värmer men det kan diskuteras när det går från plusgrader till tusen minus. På tal om shopping har jag fler måsten, ska bara refresha mitt minne. Guld- och silverhalsband i stål, vårsjal, hatt, låga bekväma boots, färgglad kuvertväska, ryggsäck, fräscha ringar, svart lång kofta och förmodligen hundratals andra onödiga saker jag ska fylla min proppfulla garderob med. Gud, jag har handlat så mycket nytt, synd bara att jag är seg på bloggen ibland.

Hur typiskt är det inte att jag sitter och pratar om helt ointressanta och orelevanta saker i början av mina inlägg? Så nu fram till det jag ville berätta. I helgen åkte jag till Estocolmo för att se Avicii. Det som hände var att en platform rasade på den lilla föreställningen innan den som skulle äga rum i fredags natt. Utanför står vi och väntar som desperata partymöss när de meddelade att den var inställd. Kill me. Det fick bara inte hända och det hände. Otroligt synd, men nu ska jag se med ticnet om det blir ett nytt datum eller ej. Annars för övrigt drog vi vidare till Ambassadeur, trodde aldrig jag skulle få komma in i mina converse och tshirt, haha. Men det var där efterfesten skulle vara men visade sig att Bergling inte dök upp där heller. Otroligt synd men vi gjorde det bästa av situationen och hade det riktigt roligt. 
Nu ska jag läsa klart några bloggar som jag aldrig hinner med och sen sova. Imorgon väntas jobb, skola och träning. Ha det gott, xxxx.

Ja just ja, + analog kamera. 


Kommentera inlägget här: