"Por eso me fui pa echarte de menos, me fui pa volver de nuevo me, fui pa estar sola"
Herre Gud! Jag har inte bloggat på över en vecka och jag kan inte förstå det själv. Tiden bara rullar iväg och jag hinner inte med att fota och blogga. Får inte glömma den nya designen dessutom! Därför slänger jag in mobilbilder för tillfället och berättar lite kort för alla er som är nyfiken på mitt otroligt dramatiska liv. För en och en halv vecka sedan flyttade jag till Uppsala för att plugga på socionomprogrammet.

Dagen innan träffade jag Rebecca & Fiona och jag blev kär. Otroligt bra DJ:s de är och vilken show alltså! Förutom jag flyttade min röda cykel också. Åkte dagen innan skolan till Uppsala med mina vänner och kul att jag glömde jackan men inte minst att glömma nyklarna till lägenheten i bilen var inte så bra, typiskt mig liksom. Uppsala är vackert och jag trivs bra, känns som ett stort Hudiksvall. Bor hos en otroligt snäll vän och fick reda på dåliga nyheter om lägenheten jag skulle flytta till vilket är ett stort tumme ner. Nollningen var rolig och kul att komma nära sin klass och möta andra människor. Vi hade highschool tema och min grupp bestod av "utbytesstudenter", hade en läcker mustasch första dagen, sedan var jag indian. Grillning, lek, fest och middag. Åkte till Stockholm under helger och träffade en massa kära vänner och festade. Det var nog det.

Nu mera, till skillnad av detta otroligt spännande år, består min livsstil av att plugga, matlagning och städning. Festligheterna och resandet får vi dra ner på tycker jag och ladda inför nyår och sommaren! Eller kanske inte ... Inte lätt när man är ung och fylld av ork och energi. Annars nu har jag och Mia (den snälla vännen) varit och handlat mat och det var supertungt på cykeln. Tog en superskön dusch och kollade tio minuter på Idol. Sitter nu här och lyssnar på spansk musik och ska plugga lite till. Väldigt intressant liv, eller vad säger ni? Haha. Ha det gött!Kommentera inlägget här: