e.l.f. | Eyes Lips Face Cosmetics

Upptäckte E.L.F. cosmetics igår genom att läsa My Blomqvist blogg om eyeprimer som får ögonskuggan att hålla längre. Dessutom har jag nu när jag lagt märkte till att många stora makeup-bloggare använder sig av deras produkter. Jag blev lite skeptisk när jag såg prisera, riktigt lågt pris men många älskar dom. Funderar nu om jag ska beställa några produkter. Har ett öga för deras mineral produkter. Hmm... Någon som har hört något om dom?


marie:

hm:

DE e jääte dåliga köp inte

marie:

E.l.f är SUPERT! Testa deras produkter :) Vissa grejer de har är värdelösa som med allt annat, men vissa är riktigt grymma. Ibland får man tyvärr vad man betalar för. Men deras mineralgrejer är helt okej faktiskt. Inte så bra som t.ex bareminerals men de funkar absolut. Har testat deras mineral booster både färgat och ofärgad samt deras mineral concealer. Riktigt bra upplevelse. Sedan har de bra nagellack, bra primer, bra mineral mascara, en del bra borstar och lite annat smått. Som sagt, testa dig fram för det är väldigt billigt iaf och 18kr för en ögonskugga som va dålig gör ju inget. Brukar alltid googla blogg-recensioner innan så får man en liten uppfattning. Speciellt E.l.f är det väldigt många tjejer som recenserar på youtube också :)Lycka till och välkommen in i E.l.f-klubben ;)

Sofia ( fotografy.blogg.se):

SV: Betällde dem från skopunkten! :DJag har både mineralfoundation, mineralrouge och diverse borstar från ELF. Dem är ju inte världens bästa, men de funkar hur bra som helst och hade även köpt dem för 100:- mer, så jag tycker helt klart att du ska beställa därifrån. Ska faktiskt beställa lite nytt höstsmink från ELF nu i veckan ;)

Ayla:

Jag har hört att nagellacken är billiga men typ försvinner direkt, inte direkt någon kvalité.. sminket har jag inte hört något om men en kompis har köpt alla sina sminkborstar där.. och de var supermjuka och fina så jag funderar faktiskt själv på att beställa bostar där!

Kajsa:

Jag är också sugen på att prova ELF, men har aldrig testat innan...

Kommentera inlägget här: