Har designat min egna klänning, rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Kategori:

Packat och klart!

Packat och klart, några kilo övervikt men det kommer lösa sig! Nu om fem timmar bär jag mig av till Sarajevo. Jag kommer vara där, resa runt i Bosnien, bröllop, havet i Kroatien och festligheter samt familj och vänner! En massa sol står på schemat och det kommer bli underbart med sju veckors semester där nere! Kommer blogga, men dock inte lika ofta. Hoppas ni får en underbar sommar! Puss! xx

Home from Spain

Jag är hemma från Spanien, kom hem söndag natt och jag har inte haft tid än för att sitta här och skriva på bloggen. Allt är bra med mig, det är skönt att vara hemma. På måndag morgon har jag ett flyg till Bosnien där jag ska vara i 7 veckor. Försöker därför utnyttja tiden här hemma med släkt och vänner på bästa möjliga sätt. Ha det bra, bloggar nog något mer inom kort. xxEyewear, accessories, shoes and clothes


Lite från vad jag har shoppat de här dagarna. Det här är det som är oanvändt dock, har varit helt gälet när det gäller shopping. Nya glasisar från Mango, lite speciella med runda bågar. Dessutom bilden nere ser ni väska, två klänningar, två en-axlade toppar, halsband, blazer, skor, chinos. Allt kommer från favoritaffärerna Zara, H&M, Mango, Sfera här i Spanien.

Wed, Thur, Fri, Sat, SunDAY
Listan säger allt. De sista dagarna = shopping, vänner, fest.

The sweet little dress
I sommar ska jag på min kusins bröllot. Har haft jätte svårt att hitta en klänning. Hittade denna på H&M Trend. Är fortfarande lite osäker, men än så länge blir det den här. Tycker väldigt mycket om att den går över ena axeln, och färgen är underbar!

Less than 7 days left

Jag kan inte förstå att min tid här i Madrid är snart över och jag flyttar hem igen. På söndag åker jag hem till Sverige. Det känns faktiskt riktigt bra att åka hem nu. Det har varit så mycket under 2011. Jag har jobbat i England, sen var jag hem tre ynliga dagar och flyttade till Spanien. Det har varit en underbar tid på många sätt och vis. Men ibland blir det lite tufft när du står där ensam i en helt ny värld.
Dessutom den 20 juni, alltså om två veckor åker jag till Bosnien och Kroatien för 1 ½ månad. Det ser jag fram emot, men dessutom är jag lite trött på att resa för tillfället.

Jag saknar mammas mat. Jag saknar att prata i mobilen med alla mina vänner gratis. Jag saknar att köra manuell bil. Jag saknar att ha min svenska livsstil. 
Jag kommer inte sakna att äta middag sent. Kliva upp tidigt på morgonen och lägga sig sent. Vänta och åka bus till stan. Jag kommer inte sakna de spanska tokiga bilförarna..........

Hem är alltid bäst. Även om jag kommer sakna Spanien väldigt mycket. Jag kommer sakna alla mina nya vänner jag har här i Spanien, det är otroligt många. Jag kommer snabbt känna mig 'uttråkad' i Sverige, men samtidigt är det underbart att känna sig hemma. Att leva det liv jag gör nu är inte hälsosamt i längden. För en period är det det bästa du har gjort, sedan blir du utsliten. Skulle kunna prata så mycket om det här, men jag känner verkligen att nu vill jag åka hem och bara vara.

Rock and Roll is free

Thoseminuteswhenyoujustneedtobreathe

Adele - Set Fire To the Rain
Kings of Leon - Closer

Anni B Sweet - Take On Me
James Blunt - Tears and Rain
Jousha Radin - Here We Go
Train - Marry Me
Ben Harper - Skin Thin

My Sevilla in pictures

Had an amazing time last weekend. Don't have any words to describe how good it felt to be back.
Sevilla is so much beautiful than Madrid, word.Videoinlägg 31.05

Tuesday, in the Retiro Park boating. Also Marissas last day here in Madrid.