On top of the world - 1st of August, back on the track

Just nu sitter jag i Sarajevo, Bosnien. Det är första augusti och jag tänkte att det är på tiden att jag bloggar lite. Jag ber så hemskt mycket om förlåtelse över att jag inte har bloggat på den senaste tiden, men jag är på semester och tänkte vara lite självisk och inte vara aktiv vid datorn och istället gå och ut leva livet.

Appropå leva livet, det har jag gjort i år kan man lätt säga. Mina månader i England, Spanien och nu Bosnien och Kroatien har varit en utav de bästa som har hänt mig i mitt liv. Jag har varit på resande fot och har lärt mig så mycket! Träffat nya människor, upplevt nya kulturer, städer m.m. Jag har träffat människor från hela världen och vissa av de har en stor plats i mitt hjärta. De senaste vännerna som jag har träffat här i Sarajevo är från Sverige. En utav de bor i Stockholm, inte långt från mig dit jag ska flytta nu till hösten, de ni! Fick reda förra veckan att jag kom in i Uppsala Universitet (Socionomprogrammet). Jag är världens lyckligaste och ser verkligen fram emot att få flytta till Uppsala, studentstad. Nu ska vi inte prata för mycket om det, vi får ta det när det börjar närma sig flytten.

Jag ser också fram emot att börja blogga igen. Jag har saknat det galet mycket men jag beslutade mig verkligen för att ta en bloggpaus och komma tillbaka med storgalen energi! Jag har gjort små klipp av min semester så istället för att blogga tänkte jag sätta ihop en video som kanske blir lite så där nice.
Jag har varit här i utlandet exakt 43 dagar nu, jsg måste vara ärlig och säga att jag väldigt gärna vill hem till Sverige nu. Annars har jag spenderat 10 dagar hemma i år sen jag åkte till England i januari, tror nu inte jag vill hem lite nu va? haha, jo!

Det här skulle vara ett snabbt hej inlägg, hmm.. Men jag har suttit och lyssnat på Nosaj Thing - Lords [länk] och drömt mig bort istället. Nu ska jag sova! Godnatt kärt folk, jag har saknat er! xxMe in Makarska, Croatia, 22/7 2011
Kommentera inlägget här: