Hundred days, one day

Hundra dagar, en dag. Whaat's uuuup? Tiden bara rullar utan att jag ens hänger med! Lite updates: Ben kom förbi och tillbringade 10 dagar med mig, det blev lite Hudiksvall, Stockholm och Uppsala! Det har varit mycket festande på senaste tiden och jag är så överlycklig att studielönen kommer idag. Imorgon är det julafton och i följd med juldagen; festligheter. Sen är det bara att tagga till Nyår där jag inte vet var jag ska vara än, har stor belutångest. Nyår är trots allt en viktig dag, tycker den är viktigare än födelsedagen - nästan. Mor och far kom hem från Thailand igår vilket känns toppen. Ja just ja, jag är tillbaka i Hudiksvall nu och hälsar på här! Med en onödig bild tackar jag för denna blogginlägg och beger mig vidare mot stan. CIaooo!

You'll never know if you never try

Torsdag, eller ska vi säga fredag? Klockan bara tickar förbi menan jag pluggar och packar min väska för en vecka hemma i Hudiksvall med familj och vänner. Ben från England kommer och hälsar på mig på måndag, längtar. Ser fram emot att festa lite extra, göra lite roliga saker osv ni vet allt som "turister" vill göra när de kommer till Sverige. Dock är det så synd eftersom snön är borta här i Uppsala, hoppas det ser bättre ut i Hudiksvall. Nej, nu har tiden börjat rulla iväg eftersom jag har gjort så mycket annat under bloggskrivandet. Upp tidigt, tåg hem. Ciao!

MANHATTAN

Mindrelic - Manhattan in motion from Mindrelic on Vimeo.

December

Första december. Jag vet inte varför men det känns så oerhört skönt att det äntligen är december. Nej det är inte julen, eftersom jag inte firar jul. Det är atmosfären, lov och nyår och man får tid att åka hem och tillbringa sin dyrbara tid hemma med vänner och familj. Snön faller. Man är ute och gör andra saker än i vardagliga fall. Det blir festligheter som skapar dyrbara minnen. Nyårslöften, som aldrig håller.. i år ska ha en bra och den ska hålla! (säger jag varje år). Det viktigaste är nog att det nya året börjar med lycka. Man måste ha en bra start. Men det är än månad kvar... håll i hatten!


Vinter, december 7, 2010

Why have thousands of friends when you can have that one special best friend

Världens bästa vän fyller år idag! hipp hipp hurra!
Saknar dig supermycket bruden, önskade jag var hemma och kunde fira dig, ses till helgen ♥

Kategori: