"If pain was a color to paint on you, your heart would be the color blue"

Här ligger jag i sängen en lördag natt, klockan är just nu 03:46. Kvällen spenderades med några vänner. Min bästa vän kom hem till mig. Sedan for jag till mina andra bästa vänner på en hemmafest och det slutades med krogen med en annan väldigt bra vän. Jag kom hem för ett tag sen, med ett leende på läpparna. Det känns så otroligt skönt att vara hemma, hur många gånger har jag inte sagt det? Jag har bott i Hudiksvall i över 19 år. Man vet hur allt funkar och vem man ska lita på och inte. Man vet vilka brunnar man ska hoppa över och inte. Man vet.. allt. Nu när jag har bott i andra länder, städer och med annat folk har man varit på vakt hela tiden för att inte kliva snett.

Jag har lärt mig att vem som helst kan sticka kniven i ryggen, när man minst anar det. Oavsett om det är någon från samma blod eller kött. Men ok, jag är tjugo nu snart, och det är inte som när man var liten då man inte trodde att odska, hämnd, skitsnack, svartsjuka, lögner och knivar fanns runt omkring det man höll kärt. Nu vet jag inte varför jag pratar om det här, men jag började bara tänka på det. Jag ville bara säga kort och enkelt att jag är glad att få vara hemma nu bland det jag vet älskar mig lika mycket som jag älskar dom. Godnatt
jennifer:

sv: ja visst är dom?! helt underbara, de kommer ifrån DinSko och kostade bara 399 :)

Marie:

Ja, förstår vad du menar. Ibland kommer man bara underfund med vad som är äkta och inteRoligt att du är tillbaka =DKommentera inlägget här: